Scule așchietoare pentru găurire

BURGHIE HSS

Gama de burghie-HSS din portofoliu nostru acoperă toate necesităţile de utilizare. La noi găsiţi burghie elicoidale de la diametrul de 0,15 mm, burghie de centrare, burghie în trepte şi scule de alezaje pentru aproape toate materialele.

BURGHIE MONOBLOC DIN CARBURI METALICE

Perfecţie la găurire împreună cu performanţă maximă.

Burhgiele monobloc din carbură de tip WTX de-a lungul anilor pentru utilizatori este o noţiune. WNT oferă pentru fiecare aplicaţie burghiul WTX potrivit: WTX-UNI, WNT-VA, WTX-H, WTX-AI, WTX-Ti, WTX-Speed, WTX-180, WTX-Change.
Programul va fi completat cu burghiele WTX-Mini pentru alezaje mici de la Ø 0,1 mm precum şi cu burghiele WTX-TB pentru alezaje adânci, care sunt utilizabile până la o adâncime de 50xD.

BURGHIE CU PLĂCUŢE AMOVIBILE

Avans mai mare pe lângă siguranţă maximă de proces. 

HighFeedDrill C900 este un burghiu al WNT cu plăcuţe amovibile şi geometrie cu 4 tăişuri un soi de bandă largă nou elaborat pentru avans de găurire extrem de ridicat şi volum mare de aşchii. Ideal pentru utilizare universală pe strunguri, maşini de găurit şi frezat. PolyDrill, burghiul cu plăcuţe amovibile cu stabilitate mare şi forţe mici de aşchiere. În general burghiele WNT cu plăcuţe amovibile sunt dotate cu canale elicoidale pentru cea mai bună siguranţă de proces. Disponibil într-o gamă largă pentru toate materialele – şi pentru aliaje termorezistente.

ALEZOARE ŞI SCULE ADÂNCITOARE

WNT are pentru fiecare material alezorul adecvat.

Alezoare standard, alezoare din carbură metalică, alezoare de mare viteză cu sistem cap amovibil. Pentru cele mai înalte cerinţe de circularitate: alezoarele de înaltă performanţă HSR -UNI, -VA şi -AL precum alezoarele Reamax cu cap amovibil de Ø 12,5 – 40 mm şi alezoarele reglabile Monomax de Ø 5,6 – 25,89 mm. Alezoare MultiChange cu cap amovibil – pentru fiecare aplicaţie capul corespunzător.