Portscule

FREZE HSS

Gama noastră de produse cuprinde freze HSS pentru toate aplicaţiile uzuale. Sunt disponibile freze HSS fără acoperire, cât şi cu acoperire de mare calitate, care fac posibile valori ridicate ale avansului şi ale vitezei de aşchiere. În plus, pentru cele mai ridicate cerinţe şi durate lungi de viaţă sunt disponibile scule de frezare din HSS fabricat prin metalurgia pulberilor.

Freze monobloc din carbură solidă

Cu ajutorul sculelor noastre de frezat monobloc din carbură solidă, faceți întotdeauna o treabă excelentă! Pe lângă frezele deget cu diferite tipuri de tăişe, freze sferice, torice precum şi freze speciale pentru oţel (inox sau călit), aliaje cu termorezistenţă înaltă, fontă, aluminiu sau material plastic.

Atunci cand dai de greu, noi te putem ajuta:

*SilverLine cu o aplicabilitate universală cu durate lungi de viaţă la aproape toate materialele.

*AluLine expertul în ceea ce priveşte prelucrarea aluminiului şi a metalelor neferoase.

*MonsterMill TCR a fost dezvoltată pentru prelucrarea componentelor din titan.

Sisteme cu cap amovibil

Sistemele populare cu cap amovibil ca alternativă ieftină pentru frezele din carbură solidă sunt de acum depăşite.MultiLock, este un sistem avansat de cap amovibil care, datorită cuplării sale extrem de precisa, este semnificativ mai puternic decât produsele comparabile.

Pentru frezare flexibilă şi rentabilă, alegeti sistemele MultiLock si MultiChange.

Scule de frezare cu plăcuţe amovibile

TTS oferă sisteme de freze cu plăcuţe amovibile pentru frezare plană, contur,canal si frezare cu avans ridicat până la sistemele pentru construcţia de forme 3D.

Precis, Puternic, Eficient sistemele MaxiMill 271, MaxiMill 491 si sistemul de frezare cu avans ridicat MaxiMill 271-12HFC, ofera rentabilitate, siguranţă de proces şi flexibilitate datorita celor 8 muchii așchietoare, plăcută negativă cu efect pozitiv.