GAMĂ COMPLETĂ ÎN DOMENIUL AȘCHIERII
PERFORMANȚĂ MAXIMĂ ÎN SCULE ȘI SOLUȚII TEHNICE
Previous slide
Next slide

Cine suntem?

Tools and Tehnical Solution (TTS) este partenerul tău de încredere în achiziționarea și consilierea de scule de prelucrare pentru așchierea metalelor.

„Încă din trecut, muncind în domeniul producției, deseori mă loveam de situații precum lipsa sculelor potrivite pentru procesele mele sau de problema achiziționării sculelor nepotrivite, fără a primi o îndrumare de specialitate din partea firmelor de distribuție. Tocmai acest fapt m-a determinat să mă implic mai mult în acest domeniu și să vin în întâmpinarea fiecărui client oferind consultanță tehnică pentru fiecare produs în parte.” (Baghiu Emanoil- director general TTS Romania).

Partenerul nostru principal CERATIZIT, este un producător mondial recunoscuț pentru calitate, activ în peste 25 de țări din întreaga lume și cu o experiență de 100 ani.

De când am devenit parteneri de afaceri cu Ceratizit, suntem și mai încrezători pentru că beneficiem de întregul lor suport.

Rulează videoul

TTS (înfințată încă din anul 2013) își propune să fie într-o continuă dezvoltare, atât a diversității de piese de uzură și scule de prelucrare pentru așchiere, cât și a nivelului de satisfacție al clienților pentru produsele și serviciile oferite.

Suntem o companie tânără și dinamică, formată dintr-o echipă pregatită tehnic care este într-o continuă dezvoltare pe piața sculelor pentru prelucrare prin așchiere. Încrederea și promptitudinea sunt valorile după care ne ghidăm întregul demers al companiei TTS.

Suntem alături de dumneavoastră în alegerea celor mai bune scule pentru prelucrare prin așchiere. Dacă doriți să luați legătura cu unul dintre specialiștii Tools and Tehnical Solution, contactați-ne cu încredere!

Cine suntem?

Tools and Tehnical Solution TTS este partenerul tău de încredere în achiziționarea și consilierea de scule de prelucrare pentru așchierea metalelor.

„În trecut, am fost specializat în domeniul producției, iar adese ori ma loveam de lipsa sculelor potrivite pentru procesele mele sau de achiziționarea sculelor pentru așchiere de proastă calitate, fără a primi o îndrumare de specialitate din partea firmelor de distribuție. Am ales să imi schimb domeniul de activitate, tocmai pentru a veni în întâmpinarea fiecărui client cu consultanță tehnică pentru fiecare produs în parte și comercializarea de produse de așchiere de la producători internaționali, recunoscuți pentru calitate și fiabilitate.” (Baghiu Emanoil)

TTS Tools își propune să fie într-o continuă dezvoltare, atât a diversității de piese de uzură și scule de prelucrare pentru așchiere, cât și a nivelului de satisfacție al clienților pentru produsele și serviciile oferite.   

Suntem o companie tânără și dinamică, formată dintr-o echipă dedicată care este într-o continuă dezvoltare pe piața sculelor pentru prelucrare prin așchiere. Încrederea și promptitudinea sunt valorile după care ne ghidăm întregul demers al companiei TTS Tools.

Suntem alături de dumneavoastră în alegerea celor mai bune scule pentru prelucrare prin așchiere. Dacă doriți să luați legătura cu unul dintre specialiștii Tools and Tehnical Solution, contactați-ne cu încredere!

Sustenabilitate & responsabilitate

1. MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
2. SĂNĂTATE & SIGURANȚĂ
3. CALITATE

1. MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Recondiționare piese

Scula dumneavoastră uzată este pe mâini bune la noi, veți primi înapoi scula rectificată, acoperită cu geometria originală, gata de utilizat din nou pe mașină.
Recomandarea noastră este să se facă maxim 3 recondiționări pe o sculă obținându-se astfel, performante între 95-99 % asemeni unei scule noi.
Cel mai mare avantaj ale acestui serviciu îl reprezintă reducerea costurilor de producție.

2. SĂNĂTATE & SIGURANȚĂ

Reciclare carbură

În momentul în care scula prezintă uzură majoră și nu mai poate fi utilizată, recondiționată venim în sprijinul clienților cu serviciul de reciclare carbură. 

Luam măsuri preventive pentru a evita accidentele sau pentru a minimiza impactul acestora, le punem la dispoziție oamenilor echipament adecvat și le oferim informații specifice, instruiri pe teme legate de siguranță. Considerăm că un nivel ridicat de siguranță contribuie și la succesul companiei și oferă avantaje dincolo de gestionarea riscurilor.

3. CALITATE

Managementul calității

Managementul calității Acordăm o mare importanță calității produselor noastre, tocmai de aceea am considerat că pentru a ne atinge obiectivul calității este necesar să obținem acreditarea certificatului ISO 9001. Managementul calității bazat pe ISO 9001 este conceput așa încât să asigure procese și servicii de înaltă calitate, reprezentând cel mai puternic organism de atestare a standardului de calitate.

PORTOFOLIU PRODUSE