Scule așchietoare pentru filetare

FILIERE ŞI TAROZI

WNT oferă un program divers de tarozi şi formatoare filet. Pentru fiecare domeniu de utilizare avem tarodul respectiv formatorul de filet adecvat. Este remarcabil tipul nostru UNI CNC, care este utilizabil la oţel, inox, fontă şi metale neferoase. Prin combinaţia acoperirii de TiN cu stratul lubrifiant este posibil o viaţă mai îndelungată a sculei şi o evacuare ideală al aşchiilor.

FREZE CIRCULARE ŞI DE FILET

Filetare dintr-o trecere:

Cu freza circulară interioară de filet din carbură metalică tip UNI este posibil o filetare simplă şi precisă. Alezajul de miez şi filetul interior vor fi frezate cu o singură sculă dintr-o trecere. Fabricaţi filete interioare micro de la M 1,6 cu proces sigur folosind sistemul MicroMill. Pe lângă frezare filet puteţi utiliza ca soluţie optimă pentru fiecare aplicaţie, ca de ex. frezare slot, teşiri, raze sau retezare sistemul cu plăcuţe amovibile MiniMill.

SCULE DE FILETARE

Fără probleme de aşchii la strunjire filet. 

Cu plăcuţa pentru filetare CCN 7525 este posibil utilizarea în oţel inoxidabil, metale neferoase şi materiale termorezistente. Datorită spărgătorului de aşchii sinterizat puteţi atinge o spargere optimă de aşchii precum şi o decurgere sigură a strunjirii filetului. Cu CCN 20 pentru oţel şi HCN 2525 pentru prelucrare inox, oferim pentru dumneavoastră un absolut specialist în acest domeniu.