RECONDIȚIONARE SCULE AȘCHIETOARE & SCULE LA TEMĂ

TTS - Tools Technical Solutions deschide drumul către o economie circulară, transformând idei în realitate.

Prin proiectul “Înființarea unui centru de reparații și recondiționarea frezelor, burghielor și alezoarelor metalice”, proiect susținut de Ministerul Econnomiei, Antreprenoriatului și Turismului, am făcut un pas important către o gestionare mai eficientă a resurselor precum și eliminarea deșeurilor.

Recondiționarea contribuie la o economie circulară

Contribuind la cele trei principii de bază ale economiei circulare (eliminarea deșeurilor & poluării, traseul produselor & materialelor și protejarea & regenerarea naturii), programul de recondiționare, contribuie la maximizarea ciclului de viață al sculelor așchietoare, la menținerea produselor în utilizare mai mult timp și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Recondiționarea nu este doar un proces, ci o contribuție semnificativă la economia circulară, maximizând ciclul de viață al uneltelor și reducând impactul asupra mediului înconjurător. TTS nu doar reciclează, ci și închide cercul economiei circulare, reintegrând materiile prime în fluxul economic.

Avantajele serviciului de recondiționare:

Realizăm recondiționarea cu ajutorul maȘinii ANCA Machine Tools FX5Linear

Ne concentram pe creșterea durabilității și potențialul produselor de a fi recondiționate sau reutilizate prin reciclare.

Serviciul de recondiționare pe care îl oferim garantează până la maxim 3 reutilizări

Obținând performanțe cuprinse între 85-95%, acest serviciu, contribuie la maximizarea ciclului de viață al uneltelor, reducerea costurile de producţie& scule și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Scule la temă

Împărtășim cu voi câteva dintre proiectele de scule pe această temă, realizate cu mașina ANCA CNC Machine Tools FX5Linear. La cererea clientului, echipa TTS, a realizat freze speciale (conice la exterior, 3 dinti, material de prelucrare aluminiu).