Servicii TTS

Necesitatea sculelor de prelucrare prin așchiere este tot mai mare în domeniile de producție, astfel că serviciile oferite de TTS Tools vin în întâmpinarea clienților noștri cu soluții personalizate și îmbunătățite pentru a optimiza procesele de producție.

Serviciile oferite de TTS vin în întâmpinarea clienților noștri cu soluții personalizate pentru a optimiza procesele de producție întrucât necesitatea sculelor de prelucrare prin așchiere este tot mai mare în domeniile de producție:

Consultanță tehnică

Oferim consultanţă clienţilor noştri pentru că știm cât de important este să primești îndrumarea corectă către cele mai bune soluţii. Datorită experienţei practice acumulate de-a lungul anilor, experţii noştri sunt capabili să evalueze nevoile dumneavoastră individuale, şi vă pot ajuta la optimizarea producţiei.

Livrare (24H)

Indiferent de sculă, noi vă putem oferi livrarea rapidă şi simplă , chiar şi în cazul în care comandaţi un singur produs.
La noi nu există cantitate minimă de comandă. Livrare se face în 24 de ore pentru că știm cât de important este pentru productivitate sa ai cat mai repede scula, mai ales când este nevoie de utilizare urgentă.

SCULE LA TEMĂ

Cu ajutorul mașinii ANCA Machine FX5 Linear, reușim să realizăm procesul de fabricație a carburilor de pulbere și construim întregul lant valoric până la produsul de prelucrare finit.

Recondiționare scule

Programul de Recondiționare contribuie la maximizarea ciclului de viață al sculelor, la menținerea produselor în utilizare mai mult timp și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Serviciu de reciclare

Ne dorim să contribuim activ la protejarea mediului prin urmare, preluăm şi prelucrăm în mod corespunzător sculele uzate de carbură. În momentul în care scula prezintă uzura majoră și nu mai poate fi utilizată și recondiționată, venim în sprijinul clienților cu serviciul de reciclare carbură. Deținem propriul serviciu de colectare a deșeurilor de carbură certificate de către Agenția Națională de Protecție a Mediului

ATELIER PRELUCRĂRI MECANICE (prin așchiere)

Atelierul nostru de producție este pregătit să răspundă provocărilor dumneavoastră. Oferim clienților noștri posibilitatea de a face seria 0 (ne prezentați ideea sau desenul piesei, noi o punem în practică iar la final primiți toată documentația necesară executării piesei inclusiv piesa ca și model).

Training

Inginerii noștri de aplicaţii şi experţii de branşă vă stau direct alături nu doar pentru a vă instrui cu privire la scule dar și pentru a vă oferi propriile cunoştinţe practice, în așa fel încât să fiţi informat în timp real cu privire la cele mai recente tehnologii.

APLICAȚIE SOFTWARE

Am dezvoltat propria aplicaţie software destinată atelierului de prelucrări mecanice prin așchiere. Aplicația a fost creată ținând cont de problemele reale întâlnite în managementul producției de piese mecanice. Cu aplicația puteți urmări tot fluxul începând de la Ofertare, Comenzi, Status, Planificare, Facturare, Pontajul oamenilor.

Dacă dorești o informare corectă cu privire la sculele noastre, specialiștii Tools & Tehnical Solution îți stau la dispoziție cu detalii tehnice și recomandări, care îți vor fi de folos în atelierul tău.