Scule așchietoare pentru strunjire

FreeTurn

High Dynamic Turning (HDT) – revoluţie în strunjire. Deveniţi parte a generaţiei FreeTurn!High Dynamic Turning (HDT) – revoluţie în strunjire. Deveniţi parte a generaţiei FreeTurn!

Dacă doriți o prezentare generală a gamei noastre complete, vă rugăm să consultați catalogul nostru general.

SCULE DE STRUNG CU PLĂCUŢE AMOVIBILE

Vă puteţi baza pe gama noastră de scule de strunjire cu plăcuţe amovibile. Datorită celor mai moderne tehnologii de acoperire, fiecare plăcuţă amovibilă este un specialist în domeniul său. Portsculele inovatoare garantează în plus stabilitate şi siguranţă maximă pentru realizarea cu succes a procesului de strunjire.

ECOCUT + PROFILEMASTER

Găurire în plin, strunjire şi canelare într-un singur sistem. Sculele noastre multifuncţionale pentru aşchiere sunt la fel de multilaterale ca un briceag elveţian. Aveţi nevoie doar de o singură sculă pentru mai multe aplicaţii, economisind astfel timp preţios şi bani.

SCULE DE STRUNG MINI SI DE BROȘARE

Larg sortiment de scule de mici dimensiuni. Sculele noastre de strunjire mini oferă eficienţă şi performanţe maxime la prelucrarea contururilor la nivel milimetric. Sculele mini UltraMini şi MiniCut sunt concepute pentru strunjirea pieselor cu diametrul de la 0,5 mm respectiv 8,0 mm.

Apar tot mai des piese de revoluție care au nevoie de locașuri de cheie sau canale de pana, noi avem soluții pentru executarea acestor operații pe mașinile cu CNC, devenind rentabilă operaţia de broşare pe strunguri şi centre de prelucrare, şi se pot obţine rezultatele cele mai precise în cel mai scurt timp.

Scule automate pentru strunjire longitudinală (scule pentru mașini de tip SWISS TYPE)

Pentru fiecare aplicaţie soluţia bună!

Datorită aspectului nostru unic putem întotdeauna asigura o soluţie optimă de sculă pentru fiecare aplicaţie şi vă putem sprijini în provocările zilnice ce apar la strunjirea longitudinală.