Sustenabilitate & responsabilitate

1. MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
2. SĂNĂTATE & SIGURANȚĂ
3. CALITATE

1. MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Recondiționare piese

Scula dumneavoastră uzată este pe mâini bune la noi, veți primi înapoi scula rectificată, acoperită cu geometria originală, gata de utilizat din nou pe mașină.
Recomandarea noastră este să se facă maxim 3 recondiționări pe o sculă obținându-se astfel, performante între 95-99 % asemeni unei scule noi.
Cel mai mare avantaj ale acestui serviciu îl reprezintă reducerea costurilor de producție.

reascutire - Reconditionare

Reciclare carbură

În momentul în care scula prezintă uzură majoră și nu mai poate fi utilizată, recondiționată venim în sprijinul clienților cu serviciul de reciclare carbură.

2. SĂNĂTATE & SIGURANȚĂ

Luam măsuri preventive pentru a evita accidentele sau pentru a minimiza impactul acestora, le punem la dispoziție oamenilor echipament adecvat și le oferim informații specifice, instruiri pe teme legate de siguranță. Considerăm că un nivel ridicat de siguranță contribuie și la succesul companiei și oferă avantaje dincolo de gestionarea riscurilor.

HERO_Recycling

3. CALITATE

Managementul calității

Managementul calității Acordăm o mare importanță calității produselor noastre, tocmai de aceea am considerat că pentru a ne atinge obiectivul calității este necesar să obținem acreditarea certificatului ISO 9001. Managementul calității bazat pe ISO 9001 este conceput așa încât să asigure procese și servicii de înaltă calitate, reprezentând cel mai puternic organism de atestare a standardului de calitate.